Buys Ballotstraat 1, 1098ND Amsterdam 06 4303 9235

Wat zijn BIAB nagels?

Wat zijn BIAB nagels?

BIAB (Builder in A Bottle) is een flexibele bouw gel. Eigenlijk is dit een techniek tussen acryl/gel nagels en gelpolish in.

Kun je verlengen met BIAB?

Ja zeker, maar dat doen wij niet, want het product is hiervoor te duur. Als er 1 nagel gebroken is bij de eerste behandeling bouwen wij uiteraard die ene nagel wel met een tip of sjabloon met de BIAB. Wil jij alle 10 je nagels verlengd hebben? Dan kun je beter kiezen voor een nieuwe set acryl of gel nagels.

Wat maakt deze behandeling zo prijzig & uniek?

Je kunt de eigen nagels perfect, strak en glad bouwen met dit product. achteraf vijlen is nauwelijks nodig. BIAB is een zelf pinchend product! Wat betekend dit? dat je een prachtige C-Curve creëert. Wat betekend de C-Curce als je de juiste “bolling” in een nagel creëert zal deze minder snel, scheuren of breken. Dit product zal je nagelplaat transformeren. Waarom herhalen van de behandeling nodig is. Om een gewenst eind resultaat te krijgen.

 

BIAB is een flexibel product. En dat heeft je eigen nagel nodig om elke stoot of aanraking op te vangen. Omdat dit product flexibel is, beweegt deze mee met elke beweging die jij maakt met je vingers. Als je kunstnagels hebt acryl of gel moet je zodanig een “bolling” in de nagels bouwen, om een soort schild te creëren die alle stootjes en aanrakingen op kunnen vangen! Vaak kun je toch liften krijgen met acryl of telnagels. Dit is met de BIAB vrijwel niet haalbaar. Omdat het product perfect mee beweegt met de eigen nagel.

 

BIAB voedt de eerste 5 lagen van de nagels. Waardoor ze steviger zullen worden, en broze nagels verleden tijd zullen zijn! En als top of de iceberg, BIAB is 100% VEGAN!

 

Deze behandeling blijft werken zolang je deze volgt. Stop je met de behandeling zullen de nagels met de tijd weer terug gaan naar hun oude staat. Want de C-Curve groeit uit & de voeding zal ook uitgroeien. Dus zal je weer terug gaan naar broze en minder sterke nagels.

 

Heb jij nog vragen over de BIAB nagels? Stuur ons gerust een Whatsappje met je vraag. Voor de prijzen check de prijslijst!

 

Liefs, Samira

 

PS: wij hebben 4 stylistes die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van BIAB, Zohra, Romaissa, Maureen & Samira.

Zohra werkzaam op: Donderdag & Vrijdag

Romaissa werkzaam op: Zaterdag & Zondag

Maureen werkzaam op: Dinsdag, Woensdag, Vrijdag & Zaterdag

Samira werkzaam op: Donderdag, Vrijdag & Zaterdag