OUR STORY

Salon sinds 2011

Ik ben Samira, een gediplomeerd nagelstyliste, leerkracht en eigenaresse van Sem Nails. Het is mijn passie om mooie kunstnagels te zetten en nagelstylisten op te leiden. Al ruim 14 jaar heb ik mijn vaardigheden en kennis opgebouwd in de nagelindustrie. Dit heb ik onder andere laten zien tijdens de wedstrijden die ik heb meegedaan in de Benelux in het wedstrijdteam.

Mijn team en ik helpen jou graag aan mooie nagels of het verbeteren van jouw nagelstylingvaardigen en kennis in onze salon in Amsterdam!

  • TEAM OF PROFESSIONALS

    Samira werkt in de salon met gecertificeerde nagelstylistes. Samen met Maureen & Jennifer vormen we het Sem Nails team. Bij ons kan je terecht voor al jouw nagelbehandelingen.
    Wil je liever jezelf verwennen met een gezichtsbehandeling of pedicure, dan kan je je in de salon laten behandelen door Nastassia.

  • HOW WE WORK

    Bij Sem Nails werken we met professionele merken zoals Anole, The Gel Bottle & Magnetic. Ook wordt er erg goed gelet op hygiëne in de salon. Zo heeft elke klant haar eigen vijl en worden alle producten na elk bezoek gedesinfecteerd. Naast het behandelen van klanten kan je bij Sem Nails ook terecht voor trainingen & opleidingen bij de Sem Nails School.

LET'S CONNECT

Heb jij vragen over een afspraak, de prijzen of ons opleidingsaanbod? Of ben je geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op!

Contactformulier